Háttérkép

Kínálatunkból

 1. Russian Musicbox Orosz zenecsatorna
 2. SCCT Seattle-i főiskolák.
 3. Dance TV Zene, zene, zene
 4. Arenasport 3
 5. Knesset TV Izrael politikai arénájába való élő nézet.
 6. KGOV Kormányzati televízió Kern megyéből, Kalifornia.
 7. ODTU TV Eastern Technical University, leckéket nézhetnek élőben.
 8. ZTV Zalaegerszeg helyi televíziója, 21:00-tól és 23:00-tól Hálózat TV
 9. Kiya TV Német divatcsatorna
 10. Astro TV Mexikói csatorna

Hirdetés

Utóbbi 7 nap Top 10 csatornái

 1. Wild Life Természetfilmek
 2. Győr+ TV naponta saját gyártású műsorokkal jelentkező Győr+ Televízió műsorfolyamában ötvözzük a közszolgálati és a kereskedelmi jelleget, ennek aránya kb. 70–30 százalékban oszlik meg. A közszolgálat terén kiemelkedik csatornánk Híradója, amely - egyelőre – hétköznaponként 20-25 percben számol be a kisalföldi megyeszékhely és a térség legfontosabb eseményeiről, gazdasági, közéleti, kulturális és sporthíreiről.
 3. PV TV Peca Vadász TV
 4. ATV Általános TV állomás. 1 órás késleltetéssel
 5. MTV 1 Magyar Televízió 1-es csatorna
 6. HÍR TV Nemzetközi hírcsatorna.
 7. Duna TV Kereskedelmi, hírek, vitaműsorok, filmek
 8. Dance TV Zene, zene, zene
 9. Duna World A Duna TV 2. csatornája
 10. Euronews (magyar) Európai hírek magyarul

Partnereink

 1. I-Host Weblapkészítés, webdesign kedvező árakon.
 2. psdvágó Sitebuilder szolgáltatás, Látványtervét átkonvertáljuk html oldallá.
 3. E-Dohányzás Webáruház E-Cigik, E-Cigaretták nagy választékban közvetlenül a forgalmazótól.
 4. Balaton-Kert Kertépítés, kertfenntartás Balatonalmádi, Veszpérm és környékén.

Jeleneg online adók

Az alábbi a csatornákat nézik látogatóink:

Állítsátok meg Terézanyut!


Az alábbi a csatornákat hallgatják látogatóink:

Darkerradio (Dortmund)

 1. PV TV Peca Vadász TV
 2. HÍR TV Nemzetközi hírcsatorna.
 3. AFTV 8 Rajzfilmek
 4. ATV Általános TV állomás. 1 órás késleltetéssel
 5. Action 24 Görög sport csatorna.
 6. Sada ELbalad live Egyiptomi TV
 7. A skorpió megeszi az ikreket reggelire Tamás szerelemből nősült. Amikor első gyermekük megszületik, örömmel szeretné közölni a hírt nagyanyjával, de a telefon félrekapcsol. Pannival, a csinos fotóslánnyal hozza össze a végzet, aki egy üveg pezsgővel állít be a telefonfülkébe. A koccintás hosszú csókban végződik. Rudolf Péter és Eszenyi Enikő Gárdos Péter filmjében.
 8. Még kér a nép A Még kér a nép című filmnek nincs igazán története, de rengeteg színész (Madaras József, Drahota Andrea, Balázsovits Lajos) és civil mellett (Ragályi Elemér, Gödrös Frigyes) meztelen lányokat is felvonultat. A lényege a stilizált tánc: kollektív koreográfiájával jeleníti meg az elnyomók és a megalázottak harcát. Jancsó Miklós rendezőt 1972-ben legjobb rendezőként díjazták érte a cannes-i fesztiválon, ami a Szegénylegények elmaradt díjazásáért is kárpótolta. Forgatókönyvíró Hernádi Gyula, zeneszerző Cseh Tamás.
 9. Bibliothéque Pascal Mona Paparu egyedül neveli hároméves kislányát. Egy külföldi utazás miatt a gyermeket a nagynénjénél hagyja. A nagynénitől a gyámhatóság elveszi a kislányt. Amikor Mona visszatér, a gyámhatóságon el kell mondania, mivel töltötte külföldön az idejét. A film utazásainak, szerelmének, nyugat-európai kálváriájának a története. Mona Paparu beszámolója.
 10. Utolsó idők 1997-ben járunk, a keleti határ közelében. Itt él Iván, az autószerelő, fogyatékos nővérével, Eszterrel. Iván azzal keres egy kis mellékest, hogy gázolajat hoz át a határon. Egy napon Esztert megerőszakolják a közeli erdőben. A rendőrségi nyomozás nem sok eredménnyel jár, sőt, egy idő után kezd terhessé válni Iván számára. Eszter a trauma után tovább éli megszokott életét, azonban nem hajlandó megszólalni. Iván közben szerelmes lesz Ilusba - egy frissen érettségizett falubeli lányba -, akinek a nyár végén el kell költöznie, mert felvették az egyetemre. Elérkezik az ősz, és vele együtt minden megváltozik. Iván magára marad. Tervei bukni látszanak, a rendőrök figyelmeztetik, hagyjon fel az olajcsempészettel. Ekkor egy véletlen folytán drámai felismerésre jut Eszter megerőszakolásával kapcsolatban. Már esze ágában sincs a hivatalos szervekhez fordulni, ő maga tesz igazságot.