Háttérkép

Kínálatunkból

 1. GMUTV George Mason egyetem Fairfax VA.
 2. Net Television Máltai TV csatorna
 3. PV TV Peca Vadász TV
 4. Nick Junior Rajzfilmek
 5. Al Masar Iraki hírcsatorna
 6. Sat 7 Kids Rajzfilmek
 7. Kanal D Szerb Gyerekcsatorna
 8. TPC
 9. Baby Channel Egy csatorna a kismamáknak

Hirdetés

Utóbbi 7 nap Top 10 csatornái

 1. Wild Life Természetfilmek
 2. Győr+ TV naponta saját gyártású műsorokkal jelentkező Győr+ Televízió műsorfolyamában ötvözzük a közszolgálati és a kereskedelmi jelleget, ennek aránya kb. 70–30 százalékban oszlik meg. A közszolgálat terén kiemelkedik csatornánk Híradója, amely - egyelőre – hétköznaponként 20-25 percben számol be a kisalföldi megyeszékhely és a térség legfontosabb eseményeiről, gazdasági, közéleti, kulturális és sporthíreiről.
 3. PV TV Peca Vadász TV
 4. ATV Általános TV állomás. 1 órás késleltetéssel
 5. Makó TV 21:00-tól és 23:00-tól Hálózat TV
 6. France 24 (Francia) Nemzetközi hírcsatorna.
 7. HÍR TV Nemzetközi hírcsatorna.
 8. MTV 1 Magyar Televízió 1-es csatorna
 9. Buda-Pest Európa Televízió A BP TV adása.
 10. Duna TV Kereskedelmi, hírek, vitaműsorok, filmek

Partnereink

 1. I-Host Weblapkészítés, webdesign kedvező árakon.
 2. psdvágó Sitebuilder szolgáltatás, Látványtervét átkonvertáljuk html oldallá.
 3. E-Dohányzás Webáruház E-Cigik, E-Cigaretták nagy választékban közvetlenül a forgalmazótól.
 4. Balaton-Kert Kertépítés, kertfenntartás Balatonalmádi, Veszpérm és környékén.

Jeleneg online adók

Az alábbi a csatornákat nézik látogatóink:

A Nap utcai fiúk


Az alábbi a csatornákat hallgatják látogatóink:

Radio Maria

 1. PV TV Peca Vadász TV
 2. HÍR TV Nemzetközi hírcsatorna.
 3. AFTV 8 Rajzfilmek
 4. ATV Általános TV állomás. 1 órás késleltetéssel
 5. Action 24 Görög sport csatorna.
 6. Sada ELbalad live Egyiptomi TV
 7. A skorpió megeszi az ikreket reggelire Tamás szerelemből nősült. Amikor első gyermekük megszületik, örömmel szeretné közölni a hírt nagyanyjával, de a telefon félrekapcsol. Pannival, a csinos fotóslánnyal hozza össze a végzet, aki egy üveg pezsgővel állít be a telefonfülkébe. A koccintás hosszú csókban végződik. Rudolf Péter és Eszenyi Enikő Gárdos Péter filmjében.
 8. Még kér a nép A Még kér a nép című filmnek nincs igazán története, de rengeteg színész (Madaras József, Drahota Andrea, Balázsovits Lajos) és civil mellett (Ragályi Elemér, Gödrös Frigyes) meztelen lányokat is felvonultat. A lényege a stilizált tánc: kollektív koreográfiájával jeleníti meg az elnyomók és a megalázottak harcát. Jancsó Miklós rendezőt 1972-ben legjobb rendezőként díjazták érte a cannes-i fesztiválon, ami a Szegénylegények elmaradt díjazásáért is kárpótolta. Forgatókönyvíró Hernádi Gyula, zeneszerző Cseh Tamás.
 9. Bibliothéque Pascal Mona Paparu egyedül neveli hároméves kislányát. Egy külföldi utazás miatt a gyermeket a nagynénjénél hagyja. A nagynénitől a gyámhatóság elveszi a kislányt. Amikor Mona visszatér, a gyámhatóságon el kell mondania, mivel töltötte külföldön az idejét. A film utazásainak, szerelmének, nyugat-európai kálváriájának a története. Mona Paparu beszámolója.
 10. Utolsó idők 1997-ben járunk, a keleti határ közelében. Itt él Iván, az autószerelő, fogyatékos nővérével, Eszterrel. Iván azzal keres egy kis mellékest, hogy gázolajat hoz át a határon. Egy napon Esztert megerőszakolják a közeli erdőben. A rendőrségi nyomozás nem sok eredménnyel jár, sőt, egy idő után kezd terhessé válni Iván számára. Eszter a trauma után tovább éli megszokott életét, azonban nem hajlandó megszólalni. Iván közben szerelmes lesz Ilusba - egy frissen érettségizett falubeli lányba -, akinek a nyár végén el kell költöznie, mert felvették az egyetemre. Elérkezik az ősz, és vele együtt minden megváltozik. Iván magára marad. Tervei bukni látszanak, a rendőrök figyelmeztetik, hagyjon fel az olajcsempészettel. Ekkor egy véletlen folytán drámai felismerésre jut Eszter megerőszakolásával kapcsolatban. Már esze ágában sincs a hivatalos szervekhez fordulni, ő maga tesz igazságot.